Activiteiten

 

De dieren

 

Op onze boerderij hebben wij enkele stallen met dieren en wat buitenverblijven. Aan dieren hebben wij o.a. drie pony's, varkens, konijnen, cavia's, schildpadden en een hond.

 

Verder hebben we verschillende soorten pluimvee zoals ganzen, eenden, kippen en parkieten.

Onze dieren hebben een vriendelijk karakter en worden graag geaaid. De verzorging van de dieren geeft ritme aan onze daginvulling. 

konijntjes.jpg

sam_1633--800x450-.jpg

 

 

dscf8276.jpg

De tuin

 

Ook hebben wij een mooie tuin met kas waarin wij vooral in de lente en zomer werken. We zaaien en oogsten onze eigen gewassen voor eigen consumptie of voor de dieren. 

Het werken in de tuin geeft vaak heel veel rust. In een tuin zijn ook veel verschillende werkzaamheden mogelijk zoals, schoffelen, zaaien, plukken of water geven. 

dscf8332.jpg

Andere activiteiten

 

Wanneer de werkzaamheden buiten zijn afgerond, of wanneer het weer een dag wat minder mooi is zijn we ook in onze ruime en sfeervolle accommodatie te vinden. In onze accommodatie hebben we voldoende ruimte voor sport, spel, puzzelen, muziek maken, eten bereiden, schoonmaken etc. Daarnaast zijn we ook graag creatief bezig om de fijne en grove motoriek te blijven prikkelen. Hierdoor is iedere dag op de zorgboerderij anders ondanks de structuur die we aanbieden. 

Deze website wil gebruik maken van cookies.