Activiteiten

 

De dieren

 

Op onze boerderij hebben wij drie pony's, één paard, ganzen, kalkoenen, varkens, konijnen, schildpadden, parkieten, eenden, kippen en cavia's. Allemaal met een vriendelijk karakter. De pony's, konijnen en cavia's willen graag verzorgd en geaaid worden. Met de kinderen rijden we ook ooit op Lola het paard. In de zorgboerderij wonen verder ook nog een tamme hamster en valkparkiet.    

De tuin

 

Ook hebben wij een mooie tuin met kas waarin wij vooral in de lente en zomer werken. We zaaien en oogsten onze eigen gewassen voor eigen consumptie of voor de dieren. 

Het werken in de tuin geeft vaak heel veel rust. In een tuin zijn ook veel verschillende werkzaamheden mogelijk zoals, schoffelen, zaaien, plukken of water geven. 

dscf8332.jpg

Andere activiteiten

 

Wanneer de werkzaamheden buiten zijn afgerond, of wanneer het weer een dag wat minder mooi is zijn we ook in onze ruime en sfeervolle accommodatie te vinden. In onze accommodatie hebben we voldoende ruimte voor sport, spel, puzzelen, muziek maken, eten bereiden, schoonmaken etc. Daarnaast zijn we ook graag creatief bezig om de fijne en grove motoriek te blijven prikkelen. Hierdoor is iedere dag op de zorgboerderij anders ondanks de structuur die we aanbieden. 

Deze website wil gebruik maken van cookies.

Akkoord