Activiteiten

sam_1633--800x450-.jpg

 

De dieren

 

Op onze boerderij hebben wij enkele stallen met dieren en wat buitenverblijven. Aan dieren hebben wij o.a. drie pony's, varkens soms wat biggen, konijnen, cavia's, schildpadden en een hond.

 

Verder hebben we verschillende soorten pluimvee zoals eenden, zeldzame kippen rassen en parkieten. In 2020 zijn we bezig om gezamenlijk een voliere te realiseren.

 

Onze dieren hebben een vriendelijk karakter en worden graag geaaid. De verzorging van de dieren geeft ritme aan onze daginvulling. Wij zijn een zoönosen -verantwoord bedrijf.

sam_6081.jpg

konijntjes.jpg

dscf8276.jpg

De werkplaats

 

Onze zorgboerderij beschikt over een grote werkplaats, die inpandig te bereiken is vanuit de leefruimte van de zorgboerderij. In de werkplaats kan gewerkt worden op eigen niveau, dit betekend dat sommige mensen onder begeleiding met machines mogen werken. Maar ook handmatig kunnen we mooie projecten verwezenlijken. Van vogelhuisjes tot het opknappen van meubels, samen maken we er iets leuks van. 

 

De tuin

 

Voor de mensen met groene vingers hebben wij een kas aangrenzend aan de camping.  Aangrenzend aan de zorgboerderij ligt de groente- en bloementuin. 

 

Het werken in de tuin geeft vaak heel veel rust. In een tuin zijn ook veel verschillende werkzaamheden mogelijk zoals, schoffelen, zaaien, plukken of water geven. 

Andere activiteiten

 

Wanneer de werkzaamheden buiten zijn afgerond, of wanneer het buiten regenachtig is hoeven we ons niet te vervelen!

 

In onze sfeervolle en ruime zorgboerderij zijn wij ook bezig met sport, spel, puzzelen, muziek, schoonmaken, bakken en koken. Ook zijn wij graag creatief bezig om de fijne en grove motoriek te blijven prikkelen. 

Iedere dag op onze zorgboerderij is anders, er is voor ieder wat wils wij werken vanuit de interesses van onze deelnemers...

Deze website wil gebruik maken van cookies.